7 חודשים אחרי ניתוח אף, יש עדיין נפיחות

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

04/07/2014 | 12:33 | מאת: דניאל

שלום דר עשיתי ניתוח לפני 7 חודשים, כמעט 8. הנפיחות מצדדי האף ירדה לחלוטין, אבל מקדימה (מעל הנחיריים) יש לי כמו 2 גושים, וזו נפיחות שלא יורדת. האם יכול להיות שהיא לא תרד כלל או שעלי להיות סבלנית? ועוד שאלה קטנה- יש תחושה שהעצם עוד לא התאחתה, האם זה נורמלי? אשמח מאוד לתשובה תודה רבה וסוף שבוע נעים

14/10/2014 | 23:57 | מאת: ירדן

את יכולה לשלוח לי את שם המנתח/ת לאימייל עם חוות דעת קטנה מרוצה לא מרוצה זה ממש חשוב... [email protected] תודה רבה לך!

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית