לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

03/07/2014 | 19:32 | מאת: שיר

שלום דוקטור, אני שלושה שבועות לאחר ניתוח אף ויש כמה תופעות שרציתי לשאול. בנחיר אחד בצד הפנימי יש לי סוג של גוש עור כמו פלולה כזו וזה לא הצטברות או קרישים. מה זה יכול להיות? אני קצת חוששת מזה. בנוסף בנחיר השני יש לי כמה תפרים שבולטים כלפיי חוץ מתי הם נמסים או נופלים? ויש לי גם ריח רע מהאף בדרכ לאחר המקלחת ממה זה נגרם והאם ניתן למנוע זאת? תודה רבה. שיר

15/10/2014 | 00:01 | מאת: ירדן

היי שיר אשמח אם תוכלי לשתף אותי אם את מרוצה מהניתוח/לא ומי המנתח שלך. הנה האימייל [email protected] תודה רבה!!!

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית