שלום דוקטור

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

02/07/2014 | 21:40 | מאת: נסיכה

היי.. עברתי לפני 8 חודש ניתוח אף שכלל שינוי בקצה האף וקיצורו.. כתבתי לך כבר כמה פעמים.. האף שלי סולד ואני לא ממש אוהבת שזה ככה.. אם זה ישאר ככה לאחר שנה יש אפשרות לעשןת ניתוח חוזר להוריד את האף או משהו שלא יהיה סולד? ואם כן זה אמור להיות ניתוח קשה או קל יחסית? פשוט אני ממש לא אוהבת שרואים את הנחיריים.. ועוד משהו אם המחיצה יורדת למטה- כנראה מנפיחות.. יש אפשרות להזיז אותה למעלה בניתוח? פשןט האף שלי נראה ממש גבוה ..ואחרי 8 חודשים אני בספק אם משהן קריטי באמת ישתנה בתודה מראש

15/10/2014 | 00:04 | מאת: ירדן

היי נסיכה, אשמח אם תוכלי להגיד לי מי המנתח שלך, ואם את מרוצה או לא. ראיתי שרשמת שהנחיריים ממש סולדות ואת לא אוהבת את זה... האם זה סוכם אם הרופא, או שהוא עשה את זה על סמך דעתו? הנה האימייל [email protected] זה ממש חשוב, תודה רבה לך :)))

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית