שאלה דחופה ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

02/07/2014 | 08:38 | מאת: אנונימית

כתוצאה מהניתוח יש לי בעיניים כמו בצקות ושטפי דם ממש בתוך העין וזה ממש שורף.. מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאב? עברו 4 ימים ואני ממש במתח לראות את התוצאה, אני לא רואה שינוי דרסטי מיום הניתוח... האם לאחר שבוע יהיה ניתן לראות תוצאה? אני יודעת שהיא לא סופית אבל לפחות משהו... אני ממש חרדה הכל נפוח וזה נראה ממש רע!!

15/10/2014 | 00:05 | מאת: ירדן

היי אנונימית, אשמח אם תגידי לי מי המנתח שלך, ואם את מרוצה או לא... הנה האימייל [email protected] תודה רבה!

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית