הצטלקות פנימית לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

26/06/2014 | 15:37 | מאת: שגיא דורון

עברתי ניתוח אף לפני כחודש וכרגע אני נושם מצויין מכיוון שאני עוסק הרבה בפעילות גופנית עניין הנשימה מאוד חשוב לי ורציתי לשאול אם יכול להיות שבחודשים הקרובים ההצטלקות הפנימית של העור שלי באף תגדל והדבר יגרום להפרעות בנשימה כי הבנתי שדבר כזה אלול לקרות אבל השאלה אם אני נושם עכשיו בסדר אם יש עוד סיכוי שדבר זה יקרה תודה

15/10/2014 | 00:08 | מאת: ירדן

היי שגיא, אשמח אם תגיד לי מי המנתח שלך? ואם אתה מרוצה מהניתוח? הנה האימייל [email protected] תודה רבה!

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית