לדר קריכלי .. ניתוח אף משני

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

19/06/2014 | 14:52 | מאת: רואן

שלום דר קריכלי .. לפני שנה עשיתי ניתוח אף .. היה לי אף רחב עם עור שמן ... והיום אני לא מרוצה מהניתוח .. האף עכשו נראה יותר רחב בגלל שהוריד לי הרבה סחוס הוא נראה שמן יותר כי העור לא צמוד לעצם .. אפשר לעבור ניתוח מתקן ומה הסיכונים ? אני מאוד מאוכזבת .. האף שלי לפני הניתוח יותר יפה .. אני לא יוצאת מהבית ולא מדברת עם אנשים .. שילמתי הרבה כסף תמורת אכזבה ... אני מתגעגעת לאף שלי ..

19/06/2014 | 23:20 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

אף שמן ורחב ומהוה אתגר כירורגי מיוחד עקב בעייתיות שמבנה כזה טומן בחובו, קל וחומר לאחר ניתוח כושל. קשה לי לשפוט את מצבך האובייקטיבי על סמך התיאור שלך בלבד. רצוי שתבדקי אצל מנתח מנוסה. אם תגיעי למצב של ניתוח חוזר תהיי בררנית יותר בבחירת המנתח ותבקשי ממנו להציג לך תמונות של מנותחים בעלי אף רחב.

27/10/2014 | 12:25 | מאת: ריטה

יש לי גם אף עבה מאוד ואני מאוד חוששת לנתח... לא רוצה לעשות אצלו בטעות. [email protected]

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית