אף שחלקו התחתון התעבה עד שנעשה כמו בולבוסי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

18/06/2014 | 22:52 | מאת: זאק

הבנתי שבניתוח התוצאות מאוד מוגבלות (אם כי לא שאלתי אף רופא על המקרה שלי) כשעור האף עבה מה שנותן מראה בולבוסי והורס את הפרופורציה בפנים. האם אף שכזה הוא דבר שיכול להישתנות מעצמו (בלי התערבות כירורגית כלשהי) במיוחד אחרי ירידה משמעותית במשקל (30 ק"ל) ובגיל צעיר (לפני גיל עשרים) וגם אחרי העלמות סופית של האקנה. האם עור שומני משפיעים על הדבר ועם שינוי העוף תחלוף התופעה? האם בלטות החלב שהצטברו יכולות להיעלם ואיתם הנפח של האף? והאם יש סיכוי לחיטוב האף, ואם כן באילו עצמאים (למשל: טיפול בלייזר, הזרקת חומר מדקק, חיתוך שיכבת עור מבפנים, שיוף וכו') אשמח לכל תשובות, לך התודה!

19/06/2014 | 12:11 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

שלום זאק, על השאלות שאתא שואל עדיף לשאול רופא מנוסה בפגישת יעוץ. תיהיה לו התרשמות מעשית וגם תשובתיו תהיינה בהתאם.

19/06/2014 | 17:57 | מאת: זאק

רפוא עור או פלסטי?

19/06/2014 | 22:55 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

מנתח

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית