שאלה לגבי הצטלקות פנימית לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

14/06/2014 | 21:23 | מאת: גיא

שלום, הבנתי שלאחר ניתוח אף יכולים להיווצר בעיות בדרכי הנשימה כתוצאה מהצטלקות פנימית גדולה מידי אצל המנותח שלא באשמת המנתח השאלה שלי לאחר כמה זמן בערך ההצטלקות הזאת באה ליידי ביטוי (בהתחלה נושמים טוב ואז אלולים לנשום פחות טוב?) ושאלה שניה מה בערך סדר הגודל של האנשים שזה קורא להם תודה רבה על התשובות!

15/06/2014 | 23:22 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

הצטלקויות אשר גורמות לקשיי נשימה הן עקב ביצוע לקוי של הניתוח.

15/06/2014 | 23:27 | מאת: גיא

ממה שאני הבנתי הצטלקויות פנימיות זה דבר שקורא תוקפה לאחר הניתוח וכתוצאה מהתגובה האינדודואלית של המנותח והרקמות שלו ולכן זה לא קשור למנתח

15/10/2014 | 00:07 | מאת: ירדן

אשמח אם תגיד לי מי המנתח שלך? ואם אתה מרוצה מהניתוח? הנה האימייל [email protected] תודה רבה!

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית