האם ניתן להאריך את האף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

14/06/2014 | 02:34 | מאת: ירדן

שלום. אני אחרי 2 ניתוחי אף. הראשון לא היה מוצלח, האף יצא עבה ועקום לצד אחד. בניתוח שני בוצע תיקון והאף כבר לא עבה אבל הוא נהיה קצר מדי. רציתי לדעת אם יש כזה דבר שמוסיפים חלק בקצה של האף כדי שיראה יותר טבעי

14/06/2014 | 18:29 | מאת: רוית

אפשר לדעת מי הם הרופאים שעשו לך את שני הניתוחים?

01/07/2014 | 16:24 | מאת: ירדן

רוית, אני בטוחה שתגובה שלי תימחק מכאן מייד אבל אני אנסה: הראשון ד''ר שולמן אורי (פשוט רופא גרוע) השני ד''ר אפרן רוזן, שהוא רופא מדהים

17/06/2014 | 21:46 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

לא תמיד, אך אפשר.לקבלת חוות דעת מבוססת ממליץ לפנות למנתח מנוסה, כי אין מדובר בתיקון פשוט.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית