המלצה למנתח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

26/05/2014 | 14:52 | מאת: שירן

שלום אני מתלבטת בין 3 מנתחים לניתוח אף קוסמטי מבקשת המלצה... ד"ר שלמה צרפתי ד"ר רוני מוסקונה ד"ר מרקוס הראל אשמח לעזרה תודה

03/06/2014 | 16:07 | מאת: לשירן

ממליצה לך לשאול אחיות חדרי ניתוח באסותא או ברמת אביב , אפשר גם רופא מרדים שעובד עם כל הרופאים הם יגידו לך את האמת לגבי ד"ר שלמה צרפתי ד"ר רוני מוסקונה וגם ד"ר מרקוס הראל בנוגע לניתוח אף. אני עברתי ניתוח אף אצל ד"ר קריכלי והייתי מאוד מרוצה וגם קרובת משפחה שלי עשתה אצלו , הבעיה היא שהוא גם הכי יקר בשוק ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו להוציא את הסכומים שהוא מבקש אבל בסופו של דבר זה כיף גדול שזה מאחורי כי זה שינה לי את החיים , הביטחון העצמי שלי עלה פלאים , הכרתי את אהבת חיי חצי שנה אחרי הניתוח , זה עושה שינוי חיצוני שגם משפיע מבפנים , רציתי לשתף אותך בחוויה שלי. בקיצור לא משנה באיזה רופא תבחרי , שיהיה לך בהצלחה.

05/06/2014 | 17:38 | מאת: רחלי

ממש אודה לך אם תוכלי לספר לי על מי החלטת ללכת בסוף ולמה... אני שוברת את הראש בין שלשת המנתחים הללו בדיוק, לצורך ניתוח אף.

09/06/2014 | 15:20 | מאת: שירן

09/06/2014 | 15:23 | מאת: שירן

בעיקרון קבעתי אצל מוסקונה פגישה אבל היום חברה סיפרה לי על ד"ר מרקוס שהרבה בחורות שהיא מכירה עשו אצלו וזה ממש גןרם לי לבטים... תכתבי לנ למייל אם בחרת [email protected] אחרי שיוואני זה אפס ולא האות או באנגלית חח

25/06/2014 | 06:24 | מאת: מעיין

היי שירן . אני מבינה שאת מתלבטת לגבי בחירת מנתח. אני עברתי אצל ד"ר מרקוס הראל ואני מרוצה. את מוזמנת לפנות אליי למייל אם יש לך שאלות ואשתדל לעזור לך [email protected]

07/07/2014 | 19:18 | מאת: בר

היי, עברתי ניתוח אף אצל ד"ר מרקוס הראל. אני ממליצה לך להיפגש עם כמה מנתחים כמעט וכולם יעשו לך הדמיה במחשב ויסבירו לך על מהלך הניתוח . אני מאד מרוצה מהתוצאה של האף הוא נראה מאוד טבעי מי שלא הכיר אותי מלפני לא ידע שעברתי ניתוח ומי שכן מאוד החמיא לי שהוא יצא יפה.חברה שלי עברה אצל ד"ר קריכלי והוא יצא מאוד יפה וטבעי ולשנינו יצא כמעט אותה התוצאה היה לנו אף די דומה. מקווה שאני עוזרת למי שמתלבט עדין. בהצלחה,

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית