לד''ר קריכלי היקר

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

20/05/2014 | 13:55 | מאת: אביאל

ד''ר שלום, אני 5 חודשים לאחר ניתוח האף ולפני שבועיים קיבלתי מכה קלה אומנם, אך בביקורת אצל הרופא המנתח שלי הוא אמר שכנראה שיש שבר, בגלל שקצה האף (החלק התחתון של האף) נוטה ימינה (עקום) הוא ניסה ללחוץ עליו קצת ולא הצליח לסדר אותו, וטוען שאין מה לעשות כבר.. מה אפשר לעשות? אני ממש מודאג האם אפשר לקבוע אצלך פגישת יעוץ בתשלום כמובן שתבדוק מה הבעיה ואולי תצליח לסדר? תודה רבה

21/05/2014 | 14:26 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

אין צורך להלחץ. עם הזמן הדברים עלולים להסתדר. במידה ויהיה צורך בהתערבות כירורגית, עדיין צריך להמתין לפחות שנה מן הניתוח הראשון.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית