אי סימטריה בנחיריים

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

02/05/2014 | 08:21 | מאת: בב

שלום. עברתי ניתוח אף לפני כ18 שעות מרגע כתיבת ההודעה. מאז הניתוח נעזרתי באנשים שיחליפו לי תחבושת שמתחת לאף. היום בלילה כולם ישנו אז עשיתי זאת בעצמי וגיליתי א סימטריה רצינית בין הנחריים. אחד עגול קצר והשני דק וארוך ואני דיי מודאג כי האף עצמו נראה בסדר אבל ברגע שמורידים את התחבושת של הנחריים זה נראה רע מאוד..האם אני צריך להיות מודאג? לפני הניתוח כן היתה לי א סימטריה בחלק התחתון של האף כאשר החלק השמאלי קמור והימני כעור אבל הנחיריים היום זהים..יש סיכוי שזה ישאר לא סימטרי בצורה כזו בוטה? ועוד דבר-יש דימום וקצת כאבים, אבל אין לי נפיחות בכלל בפנים ואין לי שטפי דם בכלל.מה זה אומר?

06/05/2014 | 18:14 | מאת: צוות האתר
פורום זה נועד לתת מענה למתעניינים בניתוח אף פלסטי ו/או רפואי משולב. אם יש לכם שאלה בנוגע לניתוח אף שעברתם לאחרונה, נא לפנות לרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית