ניתוח אף רחב מתקן

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

30/04/2014 | 14:50 | מאת: דיקלה

שלום רב, עברתי ניתוח אף לפני כ-8 חודשים לאחר הניתוח לא הייתי מרוצה הבעיה שלי היחידה הייתה אף מעט רחב בנחיריים ובסחוס. לאחר הניתוח האף נשאר רחב וכן היו בעיות אי סימטריה. עברתי ניתוח שני, מתקן לפני כשבוע ועדיין האף מאוד רחב בטיפ שלו. הרופא אמר שהוא הוריד את כל ה"רקמה הצלקתית" וכי אם היה מוריד עוד הנחיר היה קורס. האם זה נכון? האם ניתן לעשות משהו??

30/04/2014 | 15:21 | מאת: צוות האתר
פורום זה נועד לתת מענה למתעניינים בניתוח אף פלסטי ו/או רפואי משולב. אם יש לכם שאלה בנוגע לניתוח אף שעברתם לאחרונה, נא לפנות לרופא המנתח

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית