שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

25/04/2014 | 17:58 | מאת: מאי

שלום ד"ר. לפני כ6 חודשים לערך עשיתי ניתוח אף שכלל בעיקר קיצור האף ועידון מראה קצה האף. (משהו עם הסחוס.) הסחוס עדיין נפוח מאוד וזה נראה מוזר ומורם, שאני מחייכת הסחוס נהיה ממש בולט וחזירי וזה באמת קשה לי כי אני ממש לא אוהבת את המראה הזה. זה מכניס אותי ממש לדיכאון .. זה באמת מדכא שבשלב כזה אני עדיין לא מרוצה מן הניתוח.נאני לא רוצה להמתין עוד שישה חודשים שזה יחלוף אם זה בכלל יחלוף כי אני באמת כבר לא יודעת כלום. יש איזושהי דרך לקצר את דרך ההמתנה ולהזריק משהו שיוריד את הנפיחות בצורה משמעותית? או שאני חייבת לחכות?? בבקשה תענה על זה פשוט אני בצבא ולכן לא יכולה לדבר עם הרופא (כי המרפאה סגורה בשישי-שבת..) בתודה

27/04/2014 | 18:20 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

ששה חודשים לא מספיק זמן לתוצאה סופית. אני בד"כ ממליץ להמתין לפחות שנה ואז אפשר לקבל תמונה יותר ברורה. בזמן הזה הדברים עלולים להשתנות לטובה ואז לא יהיה צורך בהתערבות נוספת. במקרה ולא יחול שינוי מבוקש ניתן לשקול ניתוח חוזר. באשר להזרקה - גם זאת אפשרות, קשה לענות ללא בדיקה. המלצתי לשאול את הנמתח.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית