לדר קריכלי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

18/04/2014 | 12:46 | מאת: לירון

היי דר יש לי שאלה עברתי ניתוח אף לפני מס שנים והניתוח לא מוצלח בעיניי..עצמות האף נשארו פתוחות ובפרופיל נראה כאילו שיש לי שקעים כאלה,.האם יש דרך לתקן את זה? האם ניתוח שני מחייב ניתוח אף פתוח??

19/04/2014 | 07:18 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

ניתן לתקן גם בניתוח סגור וגם בניתוח פתוח.

20/04/2014 | 12:54 | מאת: לירון

ובמידה והבעיה שלי שהעצמות נשארו פתוחות וישנם שקעים אפשר לבצע את זה בצורה סגורה?? האם יש אפשרות לקבוע איתך פגישה??

21/04/2014 | 17:04 | מאת: גיא

בטוח לך יש בעיה עם הבנת הנקרא. הוא כבר ענה לך על השאלה הראשונה. ואם אתה מעוניין לקבוע תור אין בעיה להשיג טלפון.

02/02/2015 | 17:06 | מאת: דנה

היי לירון אשמח לדעת אצל מי נותחת והאם את ממליצה ומרוצה כעת? אני מתכננת לעבור ניתוח אף אשמח להמלצות זה המייל שלי [email protected] תודה ענקית :)

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית