ניתוח אף כושל

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

11/04/2014 | 08:00 | מאת: שירן

היי דר שאלה לי אלייך עברתי לפני מס שנים ניתוח אף כושל אצל דר גבי אלשווילי אם אפשר לקרוא לו רופא..הוא עיוות לי את האף הוריד לי יותר מידי סחוס והוסיף לי במקומות הזויים ומלבד כך השאיר לי את העצמות של האף פתוחות וגרם לי למראה חזירי של האף..אני ממש מיואשת נכנסתי לדיכאון מכך אבל למרות הכול החלטתי להישאר על זה ולחיות עם זה בחודש האחרון נהייתה לי תופענ מוזרה באף..הסחוסים שהשתיל לי המיותרים ממש בולטים החוצה ונהיים לבנים כאלה,.יש לך הסבר?? יש לי פגישת ייעוץ אצל רופא שמומחה בתיקונים..השאלה שלי גם אם יש אפשרות להתמיד את עצמות האף? זה תהליך מסובך? כי ממש מפריע לי ויש לי שקים הין העצמות תודה דר מחכה לתשובה ממש מיואשת

11/04/2014 | 08:02 | מאת: שירן

*שקעים

11/04/2014 | 19:11 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

שלום שירן. לצערי קשה לקבל תמונה ולענות על שאלותייך רק לפי מה שאת מתארת. התאזרי בסבלנות עד הפגישה שנקבעה לך עם המומחה והוא יענה על הכל בהתאם לממצאים.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית