שיפור הנשימה והזזת האף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

07/04/2014 | 05:50 | מאת: דור

עשיתי ניתוח אף ויש לי כמה שאלות, קודם כל מתי הנשימה משתפרת? זאת אומרת אני יודע שאחרי שבועיים זה טוב אבל הבנתי שעוד יומיים אני כאילו ממיס את הטמפונים יהיה לי טיפה יותר קל לנשום בלי טמפונים? שאני ממיס את הטמפונים אני גם מוריד את התחבושות או משאיר? זה בסדר שאני נוהג טיפה להזיז את האף אבל לא עם היד כאילו אני מבצע כזו תנועה כמו של הרחבת הנחריים כזה זה טיפה עוזר לי שמגרד וכאלה או שזה לא בסדר?

07/04/2014 | 10:02 | מאת: צוות האתר
פורום זה נועד לתת מענה למתעניינים בניתוח אף פלסטי ו/או רפואי משולב. אם יש לכם שאלה בנוגע לניתוח אף שעברתם לאחרונה, נא לפנות לרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית