אישור משרד הבריאות..

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

27/03/2014 | 16:02 | מאת: שלי

דוקטור שלום! ב- 2006 יצאו תקנות חדשות שאסור לרופא שאינו מומחה לכירורגיה פלסטית לבצע ניתוחים פלסטיים למעט רופאים לא מומחים שעבדו בתחום 5 שנים לפחות בתחום הכירורגיה פלסטית, וזאת רק באישור משרד הבריאות. איך אפשר לברר על רופא אם יש לו אישור ממשרד הבריאות לבצע ניתוחים פלסטיים למרות שהוא לא רופא מומחה לכירורגיה פלסטית?

27/03/2014 | 20:30 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

רופא שאינו מומחה לכירורגיה פלסטית יכול לבצע ניתוחים שקשורים לתחום התמחותו. למשל רופא אאג - פלסטיקה של האף ואוזניים, רופא עיניים - פלסטיק של העפעפיים וארובות העיניים. ובכלל, חשוב מכול איזה תוצאות משיג כל מנתח וכאן תעודה אינה ערובה להצלחה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית