ניתוח אף סגור(מתעניינת להתנתח אצלך)

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

20/03/2014 | 11:33 | מאת: אפרת

היי דוקטור, אני מעוניינת לעבור ניתוח אף וראיתי תוצאות שלך באתר שלך והם מהממים! אתה אומן!!! במיוחד של ניקולה וויץ משהו כזה , ממש אומן!! יש לי כמה שאלות אליך, אשמח שתענה לי עליהן. 1. אפשר להקטין את האף בניתוח אף סגור? כלומר בלי חתך בבסיס האף, ואם כן אז הקצה נשאר באותו גודל? ז''א אם רוצים להצר את קצה האף חייבים לעשות את הניתוח בשיטה הפתוחה או שאפשר להצר את הקצה גם בשיטה הסגורה? 2. אני אחרי הניתוח יהיה הרבה בשמש , האם כובע וקרם הגנה מספיק? ומתי אפשר להיות בשמש ללא כובע וללא קרם הגנה? שאלה אחרונה, אפשר את המספר שלך לקבוע תור לייעוץ? תודה רבה

20/03/2014 | 19:16 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

את התשובות על השאלות לגבי גישה ניתוחית אפשר לקבל אך ורק לאחר בדיקה אצל רופא מנתח. וכמובן, גם על השאלות הנוספות.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית