ניקוי האף לאחר הורדת הגבס

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

07/03/2014 | 00:43 | מאת: מור

שלום, עברתי לפני שבוע ניתוח אף. לאחר הסרת הגבס,הרופא המנתח אמר שניתן לנקות את הגלדים בעזרת מקל אוזניים ספוג בשמן תינוקות. הרופא אמר כמובן לא להפעיל לחץ ולא בכח. כמובן שבשום שלב לא הפעלתי לחץ אך כן ביצעתי ניקוי מקיף של הגלדים וההפרשות. סובבתי בתוך האף והכנסתי עד כמה שיכולתי ללא הפעלת לחץ ובכל זאת אני מעט מודאגת שהניקוי עלול להשפיע על המראה האף. האם זה ייתכן? תודה מראש

08/03/2014 | 22:00 | מאת: צוות האתר
פורום זה נועד לתת מענה למתעניינים בניתוח אף פלסטי ו/או רפואי משולב. אם יש לכם שאלה בנוגע לניתוח אף שעברתם לאחרונה, נא לפנות לרופא המנתח.
17/03/2014 | 21:43 | מאת: עומר

בתכשיר שנקרא סטרימר אפשר לקנות בסופר פארם הוא מתיז לך מי מלח בעוצמה בינונית לתוך הנחיר עצמו תאמת זה ממש כיף חח כי אי אפשר גם ככה לחטט באף ושתיים לוקחים מקל אוזניים אחרי ההתזה ומנקים בעדינות

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית