ניתוח תיקון אף!!!

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

03/03/2014 | 15:03 | מאת: מאיה

שלום רב, אני בת 35. עברתי את ניתוח האף הראשון בגיל 16 אצל פלסטיקאי אחד ותוקן הגבנון אבל לא סודרה המחיצה העקומה ולא קצה האף השטוח עם שפיץ המאוד לא אסתטי בצד של קצה האף ולאחר 10 שנים הלכתי שוב לאותו הפלסטיקאי שיעשה לי ניתוח תיקון לניתוח הראשון שהוא עשה כדי שיסדר לי את קצה האף והמחיצה אבל בסוף לא עשה שום דבר ממה שכל כך ביקשתי אלא הוריד לי מהסחוסים שמתחת לעצם האף ובצדדים ונהייה עוד יותר גרוע... וכעת אני מחפשת מומחה שיודע ויוכל לעשות לי ניתוח תיקון - אני פוחדת כי כבר נכוויתי ובנוסף יש כ"כ הרבה מנתחים פלסטיים ורובם עושים ניתוחי אף ואפילו תיקונים ואני הפעם צריכה לגשת לאחד שהוא הכי טוב שיש על מנת לתקן את האף שלי והפעם להצליח. בבקשה, האם תוכל להמליץ מי באמת על מומחה למצבים כמו שלי? זה מאוד, מאוד יעזור...! מחכה לתשובה! תודה מראש, מאיה

03/03/2014 | 18:23 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

מאיה שלום לצערי אני מנוע מלהמליץ על מנתח מסוים עקב מדיניות הפורום

17/04/2014 | 19:59 | מאת: מור

אני עברתי בדיוק אותו דבר..מה את עושה בסוף? מצאת מישהו טוב? מה המייל שלך?

17/04/2014 | 20:40 | מאת: מאיה

כן, עשיתי אצל עייש המנתח הצרפתי שמגיע לארץ כפעמיים בשנה. כולם המליצו עליו. כרגע האף עוד קצת נפוח אבל נראה לי שהוא סידר דיי בסדר, למרות שרציתי שקצה האף יהיה יותר מעוגל. הוא עשה רק את הדברים שהפריעו לי והדברים הפחות אסטטיים שמסביב לא נגעו.

04/07/2015 | 15:50 | מאת: חן

אני שואלת כי גם אני צריכה תיקון ואני שוקלת גם את עייש. מתלבטת בינו ובין קריכלי ויצחק דנו. אנא ממך שתפי... אפשר גם בפרטי - [email protected]. תודה לך.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית