הרמת קצה אף בשרני

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

23/02/2014 | 21:16 | מאת: ירון

ד"ר יקר שלום , אני רוצה לעבור ניתוח אף והרצון שלי מתמקד יותר באף מהפרופיל הצדדי - ואכפת לי פחות מעיצוב האף מהפרופיל הקדמי . יש לי קצה אף עם עור בשרני בלי סחוס ועצם מתחת לעור , ככה שהאף מהפרופיל הצדדי נראה ארוך ( בגלל העובי של קצה האף) ונוטה קדימה בזווית ישרה - והרצון הכי גדול שלי מהניתוח הוא להרים את קצה האף ככה שהאף מהפרופיל הצדדי יקבל זווית מורמת כלפיי מעלה - וככה גם הוא ייראה יותר קצר - ולא כמו עכשיו שהוא ארוך(בגלל העובי של קצה האף) ונוטה ישר . אני יודע שלא ניתן לקצר את עובי העור בקצה האף - זה לא מה שאני שואל , השאלה שלי היא האם באף כמו שלי עם קצה בשרני שאין מתחתיו עצם וסחוס ניתן להרים את קצה האף ולהעניק לו זווית "מורמת" שנוטה כלפיי מעלה ? או שזה קשה/בלתי אפשרי להרים קצה אף עם עור בשרני שאין מתחתיו עצם וסחוס ? אם התשובה היא חיובית - האם יש הגבלה על הרמה שאפשר להרים קצה אף בשרני - או שזה תלוי ברצון המנותח ? והאם אפשר להרים קצה אף בשרני כלפיי מעלה , פחות מאשר אצל אנשים עם קצה אף לא בשרני ? האם אתה מתמחה יותר בניתוחי אף בשיטה הפתוחה או הסגורה ?

24/02/2014 | 10:17 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

הדרך הטובה ביותר לקבל תשובות לשאלותיך היא לפנות לבדיקה אצל מנתח מנוסה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית