כאב קל ולחצים באף חודשיים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

16/02/2014 | 11:09 | מאת: דוד

ד''ר ביומיים האחרונים החל לי לחץ מסויים באזור הנפיחות באף השאלה אם זה דבר נורמאלי? שיהיה קצת לחץ וכאב? או שיש מצב שזה דלקת לא קיבלתי מכה ולא כלום.. מה עליי לעשות? תודה

16/02/2014 | 22:58 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

הייתי ניגש למנתח לבדיקה.

17/02/2014 | 07:05 | מאת: דוד

ד''ר שלום שוב בהמשך לשאלה , שכחתי לציין שאני מצונן ומשתעל מידי פעם יש אולי קשר בין הדברים? ועוד שאלה, זה ממש חשוב ללכת לבדיקה? כי הייתי אצלו שבוע שעבר בגלל מכה שקיבלתי ולא נעים לי ללכת "כל שבוע" אשמח שתענה לי בשנית, תודה רבה ויום טוב

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית