שטפי דם

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

15/02/2014 | 12:31 | מאת: מאיה

שלום דוקטור. לפני כשלושה חודשים וחצי בערך עברתי ניתוח אף שכלל בעיקר שינוי מראה קצה האף וקיצור האף.. התוצאה יפה ורצייתי לשאול, אם זה נורמלי שבשלב הזה האף לא נראה לי סימטרי ב100%? וחוצמזה אני מתגייסת עוד חודשיים ובקצה האף עדיין יש נפיחות.. היא לא ממש מפריעה לי אבל רציתי לשאול מה יהיה המצב בערך בעוד חודשיים? יכול להיות שיהיה שינוי משמעותי בנפיחות , או שרק לאחר שנה? פשוט קראתי במלא אתרים שלאחר 6,7 חודשים יש שינויים מזעריים באף וזה כבר די התוצאה הסופית.. וחוצמזה יש לי שחור מתחת לעיינים וזה מאוד מפריע לי.. רציתי לשאול מה זה השחור הזה, זה שטפי דם שעוד לא נעלמו? או שזה יכול להיות משהו אחר? ומתי זה -בערך- ייעלם? אני לא רוצה להתגייס עם הצבע הזה בעיינים.. (מתגייסת עוד חודשיים), זה אמור לעבור עד אז, לפחות קצת להשתפר? היה לי גם קצת שקיות לפני הניתוח .. אבל עכשיו זה יותר כהה בהרבה ויותר בולט וממש מעצבן אותי.. תודה מראש (:

15/02/2014 | 18:43 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

תהליך החלמה ועיצוב סופי של האף ארוכים יותר מ6-7 חודשים. לבסוף כל התופעות יחלפו, בצורה שונה אצל כל מנותח, חלקם מהר יותר וחלקם לאט

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית