תיקון

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

10/02/2014 | 07:06 | מאת: נוי

שלום ד"ר לפני כשנה עברתי ניתוח אף כושל התוצאה מחיצה עקומה אף צבוט וגשר האף הומנך יתר על המידה אני מעוניינת לעבור תיקון אבל שמעתי שאם אף עובר ניתוח בפעם השניה יש לעור נתיה להתקבץ והאף משנה את צורתו לאחר זמן מה ויש הצתלקויות על העור שנראות לעין רציתי לדעת מנסיונך האם זה נכון? כי מאז ששמעתי את זה אני נורא פוחדת לעבור תיקון תודה מראש

10/02/2014 | 12:11 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

שלום נוי. מצטער שהתאכזבת, ואין ספק שבביצוע נכון ניתן לשפר את מראה האף, תלוי, כמובן, בדרגת קושי של הניתוח. באשר לתהליכים ברקמות האף הם נמשכים לאורך זמן. הפעם לצורך תיקון ממליץ לפנות למנתח מנוסה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית