כמה שאלות לאחר ניתוח אף (המנתח מתעלם ממני)

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

02/02/2014 | 18:26 | מאת: דוד

ד''ר שלום לך , ראשית כל המנתח שלי לא לוקח אותי ברצנות וכשאני מתקשר הוא אומר לי אני עסוק אני יחזור אליך וכ' ולא חוזר. אני אחרי חודש וחצי מניתוח אף , אמרו לי שמותר להרכיב משקפיים פשוט הרכבתי ואז הרמת את המשקפיים על השיער , כלומר שהם על השיער ופתאום הם נפלו לי על האף , לא ממש כאב ולא ירד דם או משהו , יכול להיגרם נזק כתוצאה מכך? עוד שאלה , אני מרגיש שהקצה של האף שלי ממש גדול (הוא לא הוקטן) ולטענת הרופא "זה בסדר" האם אפשר להקטין רק את החלק הזה לפני שיעבור שנה מהניתוח? שאלה אחרונה , היות והרופא שלי "מזלזל" בי הייתי רוצה לבוא אליך לפגישת ייעוץ , בתשלום כמובן.. האם זה אפשרי? אשמח שתספק לי מידע בבקשה אני אבוד עצות ואין לי גב שייתן לי תשובות הודה לך מאוד מאוד !

03/02/2014 | 14:37 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

תשובה לשאלה מס 1 - אין מה לדאוג. תשובה לשאלה מס 2 - אחרי שנה ניתן לנתח ולהקטין את הקצה. תשובה לשאלה מס 3 - אינני מייעץ למנותחים של מנתחם אחרים אלא אם חלפה לפחות שנה ופונים אלי לניתוח מתקן.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית