ניתוח אף משולב

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

21/01/2014 | 13:13 | מאת: מאור

שלום, אני חייל וקיבלתי המלצה לעבור ניתוח אף עקב נקבוביות מוגדלות (בשתי הנחיריים) אני מעוניין לעבור ניתוח פלסטי במקביל , האם הפרוצדורה מומלצת? מהם הסיכונים הכרוכים? והאם יש קשר בכלל בין 2 סוגי הניתוחים? תודה רבה!

21/01/2014 | 17:36 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

לא ברור למה הכוונה תחת " נקבוביות מוגדלות ", אולי קונכיות(שבלוליות). כעיקרון שילוב ניתוח אסתטי עם רפואי מקובל ואף מתבקש לעיתים. באשר לסיכונים - אין ניתוח ללא סיכונים, המנתח שתפנה אליו יפרט.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית