שנה וארבעה חודשים אחרי ניתוח אף.

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

25/12/2013 | 00:13 | מאת: אני

שלום, עברתי לפני שנה וארבעה חודשים ניתוח אף(אצל מנתח ידוע) הניתוח לטעמי לא יצא מוצלח(השאיר קצת עצם ובליטות) אבל השלמתי עם זה כי בסך הכל זה נראה טוב. בחודשיים האחרונים שמתי לב שהאף ממש מתחיל לגדול והעצם מתחילה לבלוט יותר. האם מצב כזה הגיוני,אחרי שעבר הרבה זמן מהניתוח? האם זו יכולה להיות רק נפיחות שתרד או משהו שמצריך עוד ניתוח?

27/12/2013 | 22:04 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

האף ממשיך להשתנות תקופה ארוכה לאחר ניתוח ושינויים כאלה אפשריים. ממליץ לפנות לרופא מנתח לבדיקה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית