החלמה מניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

17/12/2013 | 14:58 | מאת: דורון

שלום רב, שמי דורון ולפני חודש עברתי ניתוח אף. כמובן שהאף שינה צורתו לאחר הורדת הגבס וזה ברור לי שעד שנה הוא משתנה. מה שלא מסתדר לי שיש לי נפיחות ממש בקצה האף שלטענת הרופא אמורה לרדת. ומעבר לנפיחות מרגיש כמו בצקת האף ממש קשה ואפילו כואב. האם זה תקין?? איך ניתן לרכך את האף כדי שלא יהיה כזה קשה או ייכאב. מחכה לתשובתך, דורון.

17/12/2013 | 18:16 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

שלום דורון, התופעות שהנך חש הם סבירים בהתחשב בפרק זמן יחסית קצר מן הניתוח ויעלמו בהדרגה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית