שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

14/12/2013 | 11:49 | מאת: kruuoi

הי ד"ר מה שלומך? עשיתי ניתוח אף לפני כ4 שנים שהיה כושל.. המנתח שינה לי ממש את תווי הפנים ושינה צורה והכל לפי כרצונו (הקטין לי באופן קיצוני). הטראומה עדיין לא עברה. יש לי 2 שאלות אליך כי כידוע ניתוחי אף מישניים זה חלק גדול מתחום ההתמחות שלך. שאלה ראשונה: אני מרגישה עדיין עכשיו כעבר 4 שנים שכואב לי האף ולפי מה שהבנתי שיש לי הצטלקויות פנימיות (יש לי עדייו נפיחות באף). האם יש משהו שניתן לעשות לגבי זה? שאלה 2: חשבתי על לנסות לתקן את האף בעזרת חומר ההזרקה רדיאס... האם אתה ממליץ על זה? (חשוב לי לציין שכרגע אני מעדיפה לא לעבור ניתוחים.. ) תודה רבה רבה מראש ד"ר!

16/12/2013 | 17:24 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

1.באברים מנותחים יתכנו כאבים גם כעבור תקפות ארוכות. 2.אין לי ניסיון אישי בהזרקת חומרי מילוי.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית