בחירת מנתח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

12/12/2013 | 16:25 | מאת: ירין שלום

הלכתי לייעוץ ניתוח אף אצל שני רופאים. אחד מתמקד רק בניתוחי אף והוא גם רופא אף אוזן גרון לכן יש לו הרבה ניסיון בתחום של ניתוחי אף והרופא השני מתעסק בכל הניתוחים הפלסטיים (חזה, ישבן,שאיבת שומן..) ולכן הוא פחות מתמקד בניתוחי אף..אני לא יודעת על איזה רופא ללכת..מצד אחד הרופא הראשון הוא גם רופא אף אוזן גרון..ככה שיש לו עוד תואר ביד והוא גם ידאג שלא תהיה בעיה במחיצת אף אחרי הניתוח (כרגע אין לי בעיות נשימה..או בעיה רפואית)כי אומרים של-80% לאנשים שלא היו בעיות נשימה לפני ניתוח אף יש להם בעיות נשימה אחרי..והרופא השני פשוט ממש הרשים אותי..אבל הוא רופא פלסטי שלא מתמקד רק בניתוחי אף..מה לעשות?! במי לבחור??

16/12/2013 | 17:31 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

בשאלה שלך טמונה גם התשובה, במקרה הראשון מדובר ביותר ניסיון והתמקצעות וגם שימור תיפקוד תקין של האף.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית