ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

12/12/2013 | 01:10 | מאת: איילת

שלום דר עברתי ניתוח אף לפני מס חודשים וצורת האף לא הייתה לטעמי כי הוא יצא נישרי ונופל כשאני מחייכת,התייעצתי עם פלסטיקאי שהזריק לי בוטולינום \דיספוט לשורש האף כדי לנתק את רקמת החיבור ועכשיו אני מרגישה שהאף ממש לא סימטרי, קצת ירד מטה ונפוח יותר שאלתי היא האם זה בגלל הזרקת החומר האף נפוח או שזהו תהליך ההחלמה האיטי של הניתוח?והאם האף יחזור לקדמותו לאחר התפוגגות החומר? תודה

12/12/2013 | 05:12 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

כל הסיבות שמנית יכולות להיות נכונות גם לחוד וגם ביחד. את התוצאה הסופית אי אפשר לחזות מראש, יש להמתין בסבלנות.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית