ניתוח אף שניוני

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

29/09/2013 | 22:59 | מאת: אביה

דר שלום, לפני שנתים עברתי את הניתוח אף הראשון במרפאות פרופורציה, לאחר חצי שנה מהניתוח הבחנתי כי ישנה בליטה באף שנורא ניראת לעין ,לאחר בירור התברר שזה סחוס וצריך לבצע ניתוח שניוני, אחרי שניגמרה השנה הראשונה ביצעתי בעצם את הניתוח השני אצל אותו רופא (שכמובן הסביר בביטחון מלא שהאף יסתדר) המתנתי שוב תקופה של שנה (אפילו שהבחנתי שוב באותו מקום בבליטה לא חשבתי שזה שוב) לאחר שנה חזרתי לביקורת והתברר כי שוב יש סחוס שבולט שוב (יש לציין שההסבר של הרופא למה זה ככה למה בצד אחד אין סחוס כמעט ובצד השני יש היה קצת הזוי) הרופא הסביר לי כי אני צריכה לחיות עם זה ולהתרגל למראה הזה ואין ברירה אחרת.... שאלתי היא כזאת האם ניתוח אף שלישי ניתן לביצוע? האם הניתוח השלישי הוא מסובך יותר? תודה מראש

06/10/2013 | 12:06 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

בהחלט ניתן לבצע ניתוח שלישי ומידת הקושי ומורכבות תלוי במצב האף שייקבע בביקור אצל המנתח

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית