מחיצת אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

28/09/2013 | 20:58 | מאת: אילנית

שלום ד"ר מרקוס! מחיצת האף שלי עקומה מאוד וסוטה לצד שמאל של האף וזה חוסם את זרימת האויר בצד הזה אפשר לומר שחסימה מלאה. ושמסתכלים עלי מקדימה אפשר לראות שאף עקום ונוטה לצד שמאל. מפריע לי שני הדברים גם שהאף עקום וזה פוגע ביופי. וגם שאני לא נושמת דרך הנחיר השמאלי. אם אני יעשה ניתוח אף רפואי ליישור מחיצת האף גם המראה מבחוף יראה אף ישר? או צריך לשלב גם ניתוח קוסמטי כדי שגם המראה של האף מבחוץ יהיה יותר יפה? ועדיף ללכת קודם לרופא אף אוזן גרון או ללכת ישר למנתח פלסטי?

06/10/2013 | 12:10 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

אם האף עקום יישור מחיצה בלבד לא יעזור, צריך להוסיף פלסטי. עדיף שתפנה למנתח פלסטי שעוסק גם בחלק הרפואי

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית