אף עקום

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

22/09/2013 | 02:18 | מאת: דן

ד"ר שלום, לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח אף ששילב 2 רופאים: מנתח פלסטי ומנתח א.א.ג . אין נפיחות והאף נוטה ימינה. המנתח הפלסטי אומר שהמחיצה עדין עקומה וזאת הסיבה שהאף נראה עקום. האם ניתן לעשות ניתוח חוזר למחיצה? והאם אתה מוכן לקבל מנותחים שעברו ניתוח אצל מנתח אחר? חשוב לציין. הניתוח האחרון שעברתי הוא ניתוח שני באף! תודה רבה!

22/09/2013 | 09:29 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

לדעתי לא מומלץ לעבור ניתוח אף על ידי שני רופאים מאחר וכל אחד עושה רק את ה"חלק" שלו. עדיין מוקדם לשקול תיקון אך אחרי שנה אם יידרש ניתן לעשות ניתוח חוזר.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית