לד"ר מרקוס

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

07/08/2013 | 13:12 | מאת: זהבית

היי אני מתעניינת לעשות ניתוח אף, ורציתי לשאול כמה זמן לפני חתונה מומלץ לעשות את הניתוח? ז"א אני עושה את הניתוח במיוחד לחתונה, עדיין אין תאריך לחתונה אבל חשוב לי שאני אהיה בחתונה שלי כמה שיותר טבעית, שלא יראו נפיחות או כל התופעות המופיעות אחרי הניתוח. גם חשוב לי לציין שאני אצטרך להתאפר, אז אחרי כמה זמן מומלץ למרוח את האף במייק אפ? אודה על תשובתך בהקדם.

28/08/2013 | 10:20 | מאת: אני לא מבינה למה לא עונים על השאלה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית