תיקון אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

21/07/2013 | 19:02 | מאת: טל

ד"ר מרקוס היקר שלום,עברתי אצלך לפני חמישה חודשים ניתוח אף.התוצאה מדהימה ומאוד טבעית והפרופיל מושלם אבל מבחינת הקדימה מההתחלה הייתה אסימטריה בנחיריים והאף כולו נטה לצד ימין.אני חשבתי שזה בגלל הנפיחות אבל הנפיחות ירדה והאף נראה די עקום וזה נורא מפריע לי ומציק לי נפשית.רציתי לדעת מתי אוכל להגיע לביקורת על מנת לבצע תיקון אף ומה הסיכוי שניתוח אף שניוני יוכל לצאת טוב?

23/07/2013 | 18:43 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

רק אחרי שנה ניתן לראות את התוצאה הסופית של ניתוח אף אך בנתיים מומלץ להגיע לביקורות תקופתיות לצורך מעקב. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית