חודשיים וקצת לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

21/07/2013 | 17:29 | מאת: שאלה!

היי ד"ר! עשיתי אצלך ניתוח לפניי חודשיים פלוס, אני בחודש הראשון מאוד הייתי מרוצה מהתוצאה גם מהפרופיל וגם מהפרונט.. אבל משום מה קרה דבר מוזר.. כיום בפרופיל הכל בסדר, האף עדיין סולד ויפה (פחות חזירי כמובן) אבל מה שיותר מפריע לי זה דווקא הפרונט של הפנים... האף עדיין נראה ממש נפוח (מה שלא היה לי בחודש הראשון של הניתוח...)זה לא אמור להיות ההיפך? שהנפיחות תרד עם הזמן ולא תעלה?...הרי ידוע לי שאחרי חודשיים רואים אחוזים ניכרים מהתוצאה של הניתוח.. השאלה האם הנפיחות עוד צפוייה לרדת משמעותית או שזוהי הצורה שהולכת להיות? תודה

23/07/2013 | 18:39 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

בחודשים הקרובים הנפיחות תרד משמעותית עדיין מוקדם מידי. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית