נפיחות ואף שונה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

19/07/2013 | 23:59 | מאת: טל

הי מרקוס,עברתי אצלך ניתוח לפני חודש.ובאותו יום לאחר הניתוח צילמתי את האף (שנראה מדהים).עכשיו גם אחרי חודש לאף שלי יש צורה שונה לגמרי מהתמונה הראשונה של האף.אפילו יש לסחוס שלי כיום יש צורה של הסחוס לפני הניתוח אף.(חשוב לציין שהסחוס שלי עדין כואב) האם זה ישתנה ? בנוסף קיים לי גבנון קטן באף.ושאני נוגעת בעצמות זה לא כואב.האם זה ישתנה גם ? תודה.

20/07/2013 | 18:31 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

אין צורך לדאוג רק אחרי שנה האף מקבל את צורתו הסופית יש להמתין בסבלנות עדיין מוקדם מידי, יש להמשיך להגיע לביקורות תקופתיות. החלמה מהירה.

20/07/2013 | 21:05 | מאת: טל

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית