שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

18/07/2013 | 21:47 | מאת: מוריה

אני עברתי אצלך ניתוח אף לפני ארבעה חודשים,עד לפני שבוע הנחיריים היו סימטריות לחלוטין ואני שמה לב שבוע שלם שהנחיריים הפכו לאסימטריות,כלומר נחיר אחד למעלה והשני למטה אחד קטן יותר ואחד גדןל יותר..יש לי עוד זמן עד שאגיע לביקורת והייתי רוצה לדעת האם זו תופעה נורמלית או שיש לי סיבה לדאגה?

20/07/2013 | 18:23 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

האף עובר שינויים רבים במשך השנה הראשונה עד שהוא מקבל את צורתו הסופית אך במידה ועדיין אינך שקטה ניתן לקבוע תור לביקורת נוספת. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית