אחרי ניתוח תיקון

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

14/07/2013 | 01:03 | מאת: מיכל

שלום רב, אני אחרי ניתוח תיקון מורכב שכלל מחיצות מנחיר אחד לא נשמתי בכלל, קונכיות ושסתומים צרים בנוסף עשו לי תיקון איסתטי ולקחו סחוסים מתוך האף, הוסיפו לי לגשר האף בין העניים והגדילו לי את הפונפון ושתלים לנחירים. אני אחרי שבועיים ולא נושמת מהנחיר שהיה סתום גם לפני,ויש לי לכלוך שמציק אבל אני מפחדת למשוך שאולי זה תפרים ככה זה מרגיש, ובנוסף הפונפון נראה גדול מדי וצידי האף (לא בנחירים) רחב מדי האם יש סיכוי שמשהו יתכווץ קצת. לתשובתך אודה שבוע טוב

15/07/2013 | 21:01 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

לא אוכל לייעץ לך בפורום זה מבלי לראותך אך בכל מקרה עדיין מוקדם מידי יש להמתין שהנפיחות תפחת ויש להמנע מלגעת בתוך האף. החלמה מהירה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית