מספר שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

08/07/2013 | 08:49 | מאת: ירדן

שלום, 1. האם התעטשות חודש לאחר ניתוח עלולה לגרום לתזוזות של העצמות הצידיות? 2. מה הסיבה שאסור להרכיב משקפיים עד לחודש לאחר הניתוח? 3. כמה זמן לוקח לעור להתכווץ בצורה אופטימלית על השלד החדש? 4. האם כובע ומזגן הם מספיקים להגנה מפני השמש בעת נהיגה ברכב כחודש וחצי לאחר ניתוח?(זמן הצהריים) תודה רבה על ההתייחסות ויום טוב!

09/07/2013 | 20:45 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

1. מומלץ בחודש הראשון להתעטש בפה פתוח בכדי שלא יווצר לחץ פנימי אך אין חשש לעצם האף. 2. לחץ חיצוני ממושך מפריע לריפוי תקין של האף. 3. רק אחרי שנה ניתן לראות תוצאה סופית של הניתוח. 4. בנסיעה מול השמש רצוי להוסיף גם קרם הגנה. החלמה מהירה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית