משזף עצמי לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

04/07/2013 | 11:21 | מאת: ארז

שום דוקטור אני לאחר ניתוח אף אם חלף שבוע מהורדת הגבס הוכל להשתמש בג'ל משזף מתמצית צמחים ונטול שומן?אני לא יוצא מהבית לשמש בכלל!זה יכול לפגוע בתוצאה?ולגרום לנפיחות?או שהוכל לשים בכל אזור הפנים חוץ מהאף?אגב אין לי נפיחות בפנים ושיטפי דם רק נפיחות קלה בצדדי האף תודה רבה רבה

05/07/2013 | 10:51 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

עדיף לא למרוח שום קרם מכיוון שאזור האף בחודשים הקרובים מאוד רגיש עקב השינויים שעוברים עליו. המשך יום טוב

05/07/2013 | 12:23 | מאת: ארז

תודה דוקטור על התשובות שאלה לי אלייך בבקשה,אם אני שם את הקרם שהוא נטול שומן ולא על האף ולא קרוב רק על הלחיים והמצח זה בסדר?אגב אין אצלי נפיחות בפנים רק קצת הצדדי האף

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית