על עצם האף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

02/07/2013 | 22:57 | מאת: ארז

שלום רב דוקטור אני עברתי ניתוח אף יש לי 2 שאלות בבקשה אנא עזור לי,אני נותחתי לפני כשבועיים וחצי יש לי נפיחות רק בצדדים של האף ועדיין לא ירדה והיום תוך כדי מיקלחת שיפשפתי את העור המתקלף של האף כדי לנקות את האף מעור מת וקשקשים השאלה שלי האם שנגעתי באף וגירדתי את העצם בעליונה בעצם הרסתי את צורתו החדשה?כי אני פשוט רואה קצת נפיחות,ו 2אך עצם שמקבלת מכה מתנפחת ולא יורדת נפיחותה אלה משאיר אותה נפוחה ועצם שעברה ניתוח ביורדת לה הניפיחות לצורה יפה? אשמח לתשובתך המיקצועים על 2 השאלות תודה רבה וסליחה על המגילה :)

05/07/2013 | 10:44 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

עדיף לא לגעת באף ולא לשפשף ולהמתין חודש יחד עם זאת לא יתכן שהעצם נפגעה והנפיחות אחרי ניתוח היא צפויה יש להמתין כמה חודשים עד שהנפיחות תפחת עדיין מוקדם מידי, במידה ועדיין קיים אצלך חשש תקבע תור לביקורת אצל המנתח. המשך יום טוב

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית