חודשיים לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

02/07/2013 | 14:32 | מאת: אני

האף עדיין נפוח(בבקרים מתנפח יותר) ,קיימת צלקת פנימית בנחיר יימין ,גדולה יותר מבנחיר שמאל והיא מדיפה ריח רע ואני בקושי נושמת מנחיר שמאל . בהתחלה חשבתי שהאף שלי סתום מנזלת או הפרשה כלשהי אבל לא כך הדבר .ויש לציין שהמקום כמעט נקי לגמרי מצלקות . נותחתי אצלך מנתח די בכיר בתחום, האם כל הדברים שכתבתי לגיטימיים לזמן ההחלמה שאני נמצאת בו או שזה מריח כמו פאשלה? האם יתכן שיפור או שעליי לגשת למנתח לפני הביקורת שנקבעה לי באמצע יולי?

02/07/2013 | 22:37 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

אין צורך לדאוג אך ניתן לקבוע תור לביקורת במידה ויש חשש כלשהו בכדי שאוכל לבדוק במה מדובר. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית