נפיחות קלה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

02/07/2013 | 12:55 | מאת: ארז

שלום דוקטור עברתי ניתוח אף לפני כשבועיים,יש לי כמה שאלות בבקשה אם תוכל לעזור לי יש לי נפיחות קלה בצדדים של האף(איפה שהסחוחים לא למעטה בנחיריים) וזה לא יורד,האם הנפיחות בצדדים ירדו?אגב אני לא יוצא כבר שבועיים מהבית רק במזגן ועוד שבוע ניגמרו לי הימי החלמה עד אז ירדו הנפיחות?אני עובד די פיזי בלדר בשטח,וגם יש לי הרגשה של לחץ על האף לפעמים על מה זה מעיד?תודה רבה רבה

02/07/2013 | 22:25 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

עדיין מוקדם מידי וישנה נפיחות בכל הפנים ובפרט באזור באף, בחודשים הקרובים הנפיחות תפחת משמעותית אך התוצאה הסופית רק לאחר שנה. מומלץ בחודש הראשון לא לבצע מאמץ פיזי ולהשתמש בקרם הגנה וכובע במידה וצריך להיחשף לשמש. החלמה מהירה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית