ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

11/06/2013 | 17:26 | מאת: ללא שם

היי, האם בפגישת היעוץ המנתח אמור להגיד למנותח את מה שהוא הולך לבצע באפו?(פעולות פיזיות) או שרק מראים את השאיפה בתמונת ההדמיה? והאם לאחר שהמנתח עיצב את האף בהדמיה והמנותח העתידי לא מרוצה האם זה אומר שעליו לפנות למנתח אחר? המנתח מעצב בתמונה את מה שהוא יכול לעשות עם האף הספציפי הזה? או שקיימות עוד אופציות לאותו אף במקרה שהמנותח לא מרוצה? (אצל אותו מנתח) ועוד שאלה האם אפשר לקצר את האף (בנוסף לשיוף גבנון והרמה) בניתוח אף סגור? תודה על התשובה.

12/06/2013 | 15:18 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

פגישת ייעוץ והדמיה נועדה לתאם ציפיות בין המנתח למטופל וזה הזמן לשמוע מה מפריע למטופל והמנתח בודק האם ניתן לעזור לו, במידה ואינך מרוצה מההדמיה ומההסבר עליך לומר זאת למנתח בכדי להימנע מעוגמת נפש לאחר הניתוח, לשאלתך האחרונה בהחלט ניתן לקצר את האף בניתוח סגור. בהצלחה

12/06/2013 | 16:41 | מאת: ללא שם

צריך לעשות חתך בנחיריים בשביל זה? או שהצלקת היא לגמרי פנימית (אותו חתך של ניתוח להורדת הגבנון לדוגמא) ? תודה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית