חשיפה לשמש

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

11/06/2013 | 08:18 | מאת: שלום ד"ר

1. מהי הסיבה שאסור להיחשף לשמש? 2.האם חשיפה לשמש בלי כובע לשעה או שעתיים יכולה לפגוע בצורה של האף/להפיל אותו? 3.כמה זמן אחרי הניתוח אפשר להיחשף לשמש בלי כובע לגמרי בלי חשש? 4.האם כשיורד הנפח באף, הוא נהיה פחות סולד ומורם בד"כ? תודה רבה

12/06/2013 | 15:14 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

יש להימנע מהשמש למשך חודש מכמה סיבות אחת יתכנו צלקות אחרי ניתוח והשמש מפריעה לריפוי שלהן והסיבה השניה שבחום יתכנו יותר הפרשות, ולשאלתך האחרונה שהנפיחות תפחת האף גם יהיה פחות סולד. החלמה מהירה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית