מעוניינת לעבור ניתוח אצלך

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

09/06/2013 | 03:31 | מאת: יובל

היי ד"ר מרקוס הראל. אני מעוניינת לעבור אצלך ניתוח וכבר הייתי בפגישת יעוץ, אך אני מאוד מפחדת מהתוצאה הסופית. ידוע שניתוחי אף רבים לא מצליחים ונוצרות בעיות בקרב המנותחים. האם תוכל להרגיע אותי? כי המון מטופלים מתלוננים על בעיות. בייעוץ שאלתי מהן הפרוצדורות אם הניתוח לא מצליח. לא ענו לי על השאלה. בבקשה תסביר לי מה יקרה אם הניתוח לך מצליח ומתווצרות בעיות.

09/06/2013 | 16:41 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

לכל מנתח שעושה אלפי ניתוחים יתכנו בעיות צפויות כמו בכל ניתוח, עליך להיות מודעת להן לפני ניתוח ולהסכים לכך בכתב, הייעוץ לפני ניתוח נועד לתאם ציפיות בין המטופל למנתח לגבי תוצאות הניתוח, לאחר הניתוח המטופל מגיע כל כמה חודשיים לביקורת ובמידה ואחרי שנה ישנה בעיה מיוחדת מחליטים ביחד המטופל והמנתח מה ניתן לעשות בנידון. בהצלחה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית