שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

05/06/2013 | 23:42 | מאת: שם בדוי

היי דוקטור, עברתי ניתוח לפני שבוע בידיוק, היום הורדתי את הגבס, התוצאות מעולות וטבעיות אני מבסוט מהכל חוץ מעניין אחד קטן - אסימטריה מינורית של עצמות האף הצדדיות. מצד אחד נראה כאילו העצם נכנסה פנימה יותר מהצד השני. שאלתי היא כזו: האם ניתן לעשות משהו לנייד את אחת העצמות כיוון שהכל עוד גמיש ורך(הכוונה ללחיצה חיצונית על העצם) האם ניתן לעשות דבר כזה? מבקש התייחסות מהירה כדי שאדע אם לפנות למנתח. אולי זה עניין של זמן ויכול עוד להסתדר מכשלעצמו? רוצה לציין שלא התנפחתי כמעט בכלל מהניתוח. בבקשה בבקשה תענה לי בפירוט למרות שזה לא ייעוץ פנים מול פנים. תודה רבה.

09/06/2013 | 16:43 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

עדיין מוקדם מידי ולא ניתן לראות עדיין תוצאה אמיתית יש להמתין כמה חודשים ובנתיים להגיע לביקורות למעקב. החלמה מהירה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית